Hegymagas Szőlőtörkölypálinka 0,5 l

Hegymagas Szőlőtörkölypálinka 0,5 l

Hegymagas a gyönyörű Balaton-felvidék legősibb települése, a Szent György-hegy lábánál. Lakosai évszázadok óta a szőlőműveléssel foglalkoznak. Dolgos kezük munkája e termékben is benne van. A palackban a hegy esszenciája, a cimkéjén pedig - Kő Ferenc festőművész egyedi megfogalmazásában - a Szent György-hegyi Tarányi pince 1780- ban emelt épülete és az Oroszlánfejű-kút található. A kútból a környékbeliek legnagyobb sajnálatára még nem ez az ital folyik... összetevők: szőlőtörköly pálinka Alk: 40% v/v

  • Cikkszám: 10024
  • Raktárkészlet: elérhető
Ár: 1.710 Ft
db

Kapcsolódó termékek

A Kecskeméti Csemege Paprika szeszesital cégünk saját fejlesztésű terméke, mely 2014. óta vásárolható. Kiváló minőségű gabonaszeszből és a híres magyar paprika felhasználásával készült, melynek íze és ereje igazán különlegessé teszi ezen italt. Fogyasztása - melyet hűtve ajánlunk - emésztést elősegtő és étvágygerjesztő hatású. Alkoholtartalom: 38% V/V.

Ár: 2.140 Ft

A Kecskeméti Paprika szeszesital cégünk saját fejlesztésű terméke, mely 1997. óta vásárolható. Kiváló minőségű gabonaszeszből és a híres magyar paprika felhasználásával készült, melynek íze és ereje igazán különlegessé teszi ezen italt. Fogyasztása - melyet hűtve ajánlunk - emésztést elősegtő és étvágygerjesztő hatású. Alkoholtartalom: 38% V/V.

Ár: 250 Ft

Valódi meggylére és gyümölcsborra épített, csak természetes anyagokat tartalmazó italkülönlegesség, melyet hűtve, desszertekhez ajánlunk fogyasztani, illetve fagylaltokra, gyümölcskelyhekre öntve növelik azok fogyasztásának élvezetét. A termék csoki ízesítéssel, 0,5 l palackban kerül forgalomba. Alkoholtartalom: 19% V/V

Ár: 1.230 Ft

A Kecskeméti Paprika Mézzel szeszesital cégünk saját fejlesztésű terméke. A kiváló minőségű gabonaszeszhez a híres magyar paprika erejét adtuk, amelybe néhány csepp mézet is csurgattunk. A paprika erejének és a méz zamatának kombinációja igazi élvezet a különlegességet kedvelők számára. Fogyasztása - melyet hűtve ajánlunk - emésztést elősegtő és étvágygerjesztő hatású. Alkoholtartalom: 38% V/V.

Ár: 2.505 Ft