Elismerések

Kiváló Magyar Termék

Cégünk a saját fejlesztésű Kecskeméti Paprika termékével 1998-ban elnyerte a Kiváló Magyar Áru védjegy használatának jogát, melyre különösen büszkék vagyunk.
Kiváló Áruk Fóruma

Cégünk a Kecskeméti Paprika saját fejlesztésű termékével elnyerte 1999-ben a Kiváló Áruk Fóruma védjegy használatát, mely garantálja a termék állandó kiváló minőségét.

 

Napfény íze

Szabó István világhírű Oscar-díjas filmrendező 1999-ben megfilmesítette a Sonnenshein család történetét a Napfény Íze című filmben. A rendező saját forgatókönyvéből készült filmje egy magyar család három nemzedékének története; a film címe a nagypapa által felfedezett Napfény elnevezésű likőrre utal. A családtörténet három főhősét (nagyapa-apa-fiú) Ralph Fiennes játssza.
A film az Oscar-díj mellett három Európa-díjat is kapott: egyet a forgatókönyvért, a másikat Koltai Lajos operatőri munkájáért, és a harmadikat a tehetséges, jóképű Ralph Fiennes főszereplői alakításáért. Szabó István a Sonnenshein likőr filmes megjelenítéséhez több ezer palack közül cégünk Vesta Virgin áfonyalikőrt tartalmazó, saját fejlesztésű és formatervezési mintaoltalom alatt álló palackját választotta ki, mely így a film egyik főszereplője volt.